ERZİNCAN / ÜZÜMLÜ - Şehit Fatih Devravut İlkokulu

Şehit Fatih Devravut İlkokulu

04464112012
Adres
BAHÇEŞEHİR MAH. 111 SK. ŞEHIT FATIH DEVRAVUT ILKOKULU BLOK NO 4A ÜZÜMLÜ / ERZİNCAN
Vizyon
Okulumuz öğrencilerini; vatanını milletini seven, etkili ve güzel konuşabilen, eğitimin önemini kavramış, bilimsel düşünebilen, bilgiye hızla ulaşan ve onu kullanan, moral motivasyonu yüksek,girişimci, kebdine güveni olan, öğrenmeyi öğrenmiş, yeni bilgiler öğrenmeye istekli, problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, takım çalışması anlayışına açık Atatürk ilke inkılaplarına inanan, milli ve manevi değerlere bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne karşı sorumluluk sahibi; BİREYLER OLARAK TOPLUMA HAZIRLAMAKTIR.
Misyon
*Verimliliği yüksek, karar alma süreci hızlı, *Az kaynakla fazla ve kaliteli hizmet veren, *Sürekli gelimeyi hedefleyen, *Hep daha iyi olma anlayışı ve gayreti içinde olan, *Kurum çalışanlarından hizmeti alanın memnun olduğu, *Güvenilir, tutarlı, lider ve halkla bütünleşmiş, *Sorunları ortaya çıkmadan tespit edebilen, sorunu oluşturan nedenleri uzlaşarak çözebilen, *Cezalandırıcı değil önleyici ve yol gösteren, öğrenci odaklı, BİR KURUM OLARAK TOPLUMA HİZMET VERMEKTEDİR.
Başarılar
HALK OYUNLARI DALINDA: 2006 yılı Erzincan birinciliği, grup ikinciliği; 2007 yılı Erzincan ve grup birinciliği, Türkiye altıncılığı; 2008 yılı Erzincan ve grup birinciliği, Türkiye dördüncülüğü; 2009 yılı Erzincan ve grup birinciliği; 2010 yılı Erzincan ve grup birinciliği. MASA TENİSİ DALINDA: 2007 yılı küçükler Erzincan birinciliği;2008 yılı küçükler Erzincan birinciliği;2009 yılı küçükler Erzincan birinciliği;2010 yılı küçükler Erzincan birinciliği;
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim öğretim
08.30 - 14.50
15 dk bir dolmuşlar kalkmaktadır. Akşam saatlerinde de 30 dk bir.
Üzümlü /ERZİNCAN
ilçe merkezindedir ve ile 20km dir.